Shërbimet tona

ATA Bookkeeping është një kompani e specializuar në fushën e kontabilitetit, e themeluar në vitin 2018. Ne jemi krenarë të ofrojmë shërbime kontabiliteti të cilat ndihmojnë bizneset të marrin kontrollin e financave të tyre dhe të rrisin efikasitetin e tyre financiar.

Kontabilitet

Partner i besueshëm dhe i rëndësishëm për të menaxhuar financat në mënyrë efikase dhe për të arritur qëllimet afatgjata.

/më shumë

Tatime

Investimi për një të ardhme të qëndrueshme dhe të prosperuar.

/më shumë

Libër mbajtje

Mjet kyç për menaxhimin financiar të ndërmarrjes dhe ndihmojnë në identifikimin e sfidave dhe mundësive për rritje dhe përmirësim të qëndrueshëm.

Auditim

Vlerësimit të informacionit financiar për të përcaktuar nëse ato janë të sakta, të përcaktuara në mënyrë korrekte dhe të përputhshme me rregulloren financiare.

/më shumë

Për ne

ATA Bookkeeping është një kompani e specializuar në fushën e kontabilitetit, e themeluar në vitin 2018. Ne jemi krenarë të ofrojmë shërbime kontabiliteti të cilat ndihmojnë bizneset të marrin kontrollin e financave të tyre dhe të rrisin efikasitetin e tyre financiar.

Në ATA Bookkeeping, ne kemi një përvojë të gjatë dhe ekspertizë të thellë në kontabilitet dhe financë. Ekipi ynë i përbërë nga profesionistë të kualifikuar dhe të përkushtuar punon me klientët tanë për të siguruar që ata të kenë informacionin e saktë dhe të përditësuar për financat e tyre. Ne vlerësojmë besimin e klientëve tanë dhe punojmë vërdallë për të siguruar që ne të jemi partnerët e besueshëm të tyre në menaxhimin e financave.

 

Lexo më shumë

"ATA Bookkeeping - Zgjidhja e suksesshme për financat tuaja!"