Për ne...

ATA Bookkeeping është një kompani e specializuar në fushën e kontabilitetit, e themeluar në vitin 2018. Ne jemi krenarë të ofrojmë shërbime kontabiliteti të cilat ndihmojnë bizneset të marrin kontrollin e financave të tyre dhe të rrisin efikasitetin e tyre financiar.

Në ATA Bookkeeping, ne kemi një përvojë të gjatë dhe ekspertizë të thellë në kontabilitet dhe financë. Ekipi ynë i përbërë nga profesionistë të kualifikuar dhe të përkushtuar punon me klientët tanë për të siguruar që ata të kenë informacionin e saktë dhe të përditësuar për financat e tyre. Ne vlerësojmë besimin e klientëve tanë dhe punojmë vërdallë për të siguruar që ne të jemi partnerët e besueshëm të tyre në menaxhimin e financave.

Nëpërmjet shërbimeve tona kontabile, ne ndihmojmë klientët tanë në mbledhjen, regjistrimin dhe interpretimin e të dhënave financiare. Ne hartojmë raporte financiare të përshtatshme dhe dokumente të nevojshme për taksat dhe për çështjet ligjore. Përveç kësaj, ne ofrojmë konsulencë financiare për të ndihmuar klientët të planifikojnë dhe të menaxhojnë buxhetin e tyre, të bëjnë analizën e performancës financiare dhe të zhvillojnë strategjitë e tyre afatgjata.

Me kënaqësi mund të themi se kemi mbi 70 klientë të kënaqur, të cilët vazhdojnë të punojnë me ne për shkak të cilësisë së lartë të shërbimit tonë dhe përkushtimit të ekipit tonë ndaj tyre. Ne kemi ndihmuar shumë biznese të rrisin efikasitetin e tyre financiar, të zvogëlojnë kostot dhe të marrin vendime strategjike të informuara.

Ne jemi gjithmonë të angazhuar për të ruajtur standarde të larta profesionale dhe për të qëndruar në të njëjtën hap me ndryshimet dhe zhvillimet e fundit në fushën e kontabilitetit dhe financës. Ne përdorim teknologjitë dhe mjete të fundit për të siguruar që klientët tanë të kenë akses në informacionin financiar në kohë reale dhe për të bërë proceset e tyre kontabile më të lehta dhe më efikase.

Në ATA Bookkeeping, ne besojmë në partneritetin e gjatë dhe të vlefshëm me klientët tanë. Ne jemi gati të ofrojmë shërbime kontabiliteti të personalizuara sipas nevojave të secilit klient. Nëse jeni në kërkim të një partneri të besueshëm dhe të specializuar për menaxhimin e financave tuaja, jemi këtu për t’ju ndihmuar.

Si funksionojmë?

  1. Konsultim fillestar falas
  2. Kuptimi i nevojave të biznesit
  3. Pajtimi dhe angazhimi i propozuar
  4. Zbatimi i procesit të digitalizimit të kontabilitetit
  5. Monitorimi dhe raportimi i performancës së transaksioneve
  6. Përfaqësimi në institucionet përkatëse sipas kërkesave.